Nieuwsbrief 11, 27 januari 2017

We kijken terug op een zeer emotionele week. We doelen uiteraard op het plotseling overlijden van onze oud-directeur, meester Adriaan Krijger. We kregen dit bericht afgelopen donderdagochtend en dat hakte er behoorlijk in. We zijn heel blij met het begrip van u, als ouders, voor de emoties die bij de leerkrachten naar boven kwamen. Ook de kinderen reageerden lief en begripvol. Hartelijk dank daarvoor!

Natuurlijk hebben we de afgelopen schooldagen gewoon lesgegeven, ook al stond ons hoofd naar hele andere dingen. De kinderen mogen hier in ieder geval niet de dupe van worden.

Vanaf deze plek condoleren we Hanneke, de vrouw van Adriaan, zijn kinderen en kleinkinderen en wensen we hen heel veel sterkte en kracht toe.

Verdere informatie

In de krant van zaterdag 28 januari a.s. zal er namens onze school (team, ouders en kinderen) een advertentie opgenomen worden.

Over de crematie het volgende:

• Deze vindt plaats op woensdagmiddag 1 februari a.s. om 13.30 uur in het crematorium in Terneuzen.
  • Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

In de vorige Nieuwsbrief hebben wij een korte terugblik gegeven op het korfbaltoernooi in de kerstvakantie. Hieraan hebben enkele teams van onze school deelgenomen. We hebben daarbij vermeld dat het team van groep 3/4 en het team van groep 7/8 een prijs hadden behaald. Wij zijn echter helemaal vergeten te vermelden dat ook het team van groep 5/6 meegedaan heeft. En niet zonder resultaat . . . zij hebben de eerste prijs behaald! Zij hebben daarbij alle wedstrijden gewonnen en dat is een wel heel bijzondere prestatie. Daarom: Alissa, Tygo, Kenji, Linsey en Lieke, van harte gefeliciteerd met dit resultaat! Heel goed gedaan! En dat geldt uiteraard ook voor jullie begeleiders/sters.

Cultuurmenu

In het kader van cultuuronderwijs hebben de kinderen van groep 3/4 afgelopen maandag een dansles gehad. Dit viel behoorlijk in de smaak en dat is van de gezichten van de kinderen duidelijk

Wintersoep

Afgelopen donderdag rook het in school heerlijk naar soep. De kinderen van groep 3 en van groep 4/5 zijn flink bezig geweest om een flinke pan soep te maken. U ziet dit hieronder op de foto’s; daarnaast laat juf Michelle zien dat je ook heel creatief bezig kunt zijn met groenten voor in de soep