Nieuwsbrief 12, 9 maart 2018

Aan de ouder(s)/verzorger(s),

We kunnen ons voorstellen dat u denkt: ‘Hoe zit het nu met de voorgenomen fusie? Schiet het nog een beetje op?’ Ook al merkt u er nog niet zo heel veel van, achter de schermen wordt heel veel werk verzet. Binnenkort zijn de drie MR’en aan zet en zult u ook verder geïnformeerd worden. Nog even geduld a.u.b.

 

Team

Hierover de volgende informatie:

  • Meester Peter is weer helemaal gezond en weer volledig aan het werk. Daar zijn we heel erg blij mee!
  • We hebben afgelopen woensdag afscheid genomen van juf Ilse Schrama. Zij werkte op de woensdagen in groep 8, omdat meester Peter dit schooljaar de woensdagen vrij heeft i.v.m. ouderschapsverlof. Juf Ilse wordt vanaf woensdag 21 maart opgevolgd door meester Ludwig de Schoolmeester. De kinderen kennen hem al, omdat deze meester de donderdagen voor de groep heeft gestaan toen meester Peter afwezig was wegens ziekte.

 

Nieuws voorgenomen fusie

Op dit moment kunnen we u het volgende melden:

  • Het fusierapport is afgelopen maandag aangeboden aan de algemeen directeur van ProBaz, dhr. Levien Hamelink en de bestuurder van Perspecto, dhr. Stan van Alphen. Daarna zal het aangeboden worden aan de MR’en van de drie scholen. Zij hebben         zes weken de tijd om zich een mening te vormen en om daarna al dan niet in te stemmen met de voorgenomen scholenfusie.
  • Fusieflits nr 5 verschijnt maandag a.s.

Groep 1 en 2

In deze groep werd vorige week hard gewerkt: bouwen, meten, eten, bloemen verkopen, namaken van letters en woorden en telspelletjes.

Agenda

 

dinsdag

 13 maart

10-minutengesprekken   groepen 1, 2, 3, 4a, 6 en 7

donderdag

 15 maart

10-minutengesprekken   groepen 1, 2, 3, 4a, 6 en 7

vrijdag  

 16 maart

Rapport   mee naar huis

vrijdag

 23 maart

Nieuwsbrief

donderdag

 29 maart

Paasviering

30   maart – 2 april

Goede   Vrijdag vrij en 2e Paasdag vrij

 

 

Met vriendelijke groet,

team Cbs de Hille