Nieuwsbrief 9, 23 december 2016

Aan de ouder(s)/verzorger(s) ,

Op de valreep van de kerstvakantie brengen wij nog een korte nieuwsbrief uit. We hebben deze week weer de nodige activiteiten achter de rug en we willen alle ouders, die hierbij hebben geholpen, heel erg bedanken voor alle hulp! Ongelooflijk, wat een werk hebben jullie verzet!

Overigens treft u onderaan deze nieuwsbrief informatie aan van de jeugdverpleegkundige.

Team

We hebben vandaag op een bescheiden manier afscheid genomen van juf Nina Hamelink. Dit, omdat zij na de kerstvakantie gaat starten in een nieuwe baan. Haar plek wordt na de kerstvakantie ingenomen door juf Naära de Feijter.

Verschuiving werkdagen

Aangezien juf Naara ook op ’t Kompas in Hoek werkt en daar eveneens een aantal verplichtingen heeft, moesten beide scholen nadenken over de verdeling van de tijd over de beide scholen. Gelukkig hoeven we niet heel veel te schuiven:

• Juf Naära staat op dinsdag voor groep 4/5, zodat juf Michelle zich kan richten op RT-activiteiten. Dit was de donderdag; het wordt dus de dinsdag.
  • Op vrijdagochtend staat juf Naära voor groep 3.

Telefonische bereikbaarheid van de school

In de afgelopen periode waren we als school niet altijd even goed telefonisch bereikbaar. Voor alle partijen heel vervelend. Gelukkig is daar nu een einde aan gekomen. Als het goed is, zijn we weer gewoon telefonisch bereikbaar.

Laatste avond: Enquête oudergesprekken

Vorige week dinsdag heeft u per mail informatie ontvangen over de enquete m.b.t. de oudergesprekken. U heeft tot en met vanavond de tijd om deze enquête in te vullen. We hopen dat zoveel mogelijk ouders hiervan gebruik maken! Voor alle zekerheid staat hieronder nogmaals de link. Als deze niet werkt, dan kunt u de link kopiëren in de adresbalk van uw browser.

Nieuwjaarsborrel

Op dinsdagmiddag 10 januari 2017 houden we van 16.00 – 18.00 uur op school onze nieuwjaarsborrel. U bent dan van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar een goed en gelukkig nieuwjaar te wensen.

Kerstontbijt/kerstviering

Wat een enorme hoeveelheid aan overheerlijke spijzen ontvingen we afgelopen donderdag-ochtend voor het kerstontbijt! Het zag er niet alleen heel lekker uit . . . het smaakte ook heel erg lekker! Ook hiervoor, mede namens de kinderen, onze hartelijke dank!

Kerstvakantie   van 26 december 2016 t/m 6 januari 2017

10   januari

nieuwjaarsborrel   op school; 16.00 – 18.00 uur

19   januari

schoolfotograaf

Het team van cbs de Hille wenst u allen hele fijne feestdagen toe!!